1. 9. 2018 Motosraz 4. ročník Putování mezi vinohrady 2018

Pořadatel:

Libor Harry Klementa

Město:

Nové Mlýny (Jihomoravský)

GPS:

48° 51' 22.89" N, 16° 43' 50.43" E

Začátek:

01.09.2018

Konec:

01.09.2018

Vložil:

RicardoBV

Vstupné:

100 Kč

 

Honda PCX Club Česká Republika zve na sobotní vyjížďku 4. ročníku naši akce "Putování mezi vinohrady". Vyjížďka je pro všechny příznivce skútrů a motorek všech kubatur a velikostí. Na vyjížďku je dobrovolné vstupné 100,- za prezentační balíček včetně samolepky akce. Výtěžek ze vstupného bude jako každý rok věnován na dobrou věc.

Výtěžek bude věnován na rehabilitace pro malého Matěje z Velkých Bílovic.

V sobotu 1.9.2018 odjezd v 10:00 hodin z kempu Pálava na Nových Mlýnech http://www.novemlyny.cz/ po našem krásném okolí plném vinohradů.
Oběd máme zajištěn v pivovaru v Moravském Žižkově http://www.pivovar.in/ , zde si také můžete nakoupit domů pivo domácí produkce.
Na vyjížďce osobně předáme vybrané penízky návštěvou Matěje ve Velkých Bílovicích a pokud to počasí dovolí také navštívíme ukázku požární techniky dobrovolných hasičů z Velkých Pavlovic.

Jelikož jsme ve vinařském kraji, zajedeme na prohlídku místního sklepa Šlechtitelské stanice vinařské ve Velkých Pavlovicích https://www.slechtitelka.cz/ . Zde si můžete po prohlídce nakoupit a odvést produkty z jejich výroby. Samozřejmostí je, že mají i bez alkoholu. Vyjížďku ukončíme opět v kempu Pálava, kde nás čeká tradiční ukončení prázdnin...táborák a špekoně .
Přijeďte se s námi pobavit a přispět na dobrou věc.

Vyjížďku věnujeme Matějovi!

Těším se na Vás...Libor Harry Klementa

Ještě něco málo o Matějovi:
Matějíček se narodil v říjnu roku 2014. Všechno vypadalo v pořádku, ale v 1. měsíci začal škubat ručkama, a tělem. Skončili v Dětské nemocnici Brno na oddělení JIP, po pár týdnech se stěhovali na lůžkové oddělení neurologie, kde Maťka absolvoval plno vyšetření...Bohužel testy na virové infekce udělali až po měsíci ...byla pozitivní, na léčbu už bylo pozdě, infekce už proběhla. Tato infekce zanechala v hlavičce 3 ložiska, které Maťovi vyvolávají epilepsii ...tzv. Westův syndrom, jedna z nejhorší druhů epilepsie, protože při záchvatu poškozuje mozek. Tyto ložiska nelze operovat zasahují do centra zraku. První 2 roky hodně času trávil na lůžkovém oddělení neurologie, po vyzkoušení asi 12 antiepileptik, léčbu kortikoidy, nasazení ketogenní diety, se minulý rok v březnu Maťkovi snížili záchvaty a ve 2,5 letech mohl poprvé absolvovat rehabilitační pobyt v Boskovicích, pak následovaly 3 týdny cvičení "therasuit" v Sarema Brno. V září a listopad 2 týdenní rehabilitační pobyty v DC Znojmo. Letos má za sebou DC Znojmo, léčebnu v Boskovicích, 2 týdenní ambulantní rehabilitace doma, na podzim snad Klimkovice + placený program Reha-klim, kde rodiče čekají na schválení pojišťovnou. Ta bohužel i tak bude hradit pouze 1/3 nákladů.

Pokud se s námi nemůžete zúčastnit a chtěli byste Matějovi také trochu pomoci, lze to i touto cestou...

Číslo transparentního účtu:
Záruba Matěj
typ účtu: Poštovní účet
279904030 / 0300
Do poznámky prosím uveďte: PCX